Fantastisch carrièrenieuws voor Marieke Elsinga

Marieke Elsinga blijft de komende twee jaar programma’s maken voor RTL. De presentatrice en de zender hebben hun samenwerking verlengd, maakten zij dinsdag bekend.

RTL Boulevard
Elsinga blijft sowieso RTL Boulevard presenteren en gaat daarnaast andere programma’s voor de zender ontwikkelen. Zij begon in augustus 2016 bij RTL als copresentator van RTL Late Night. Ook presenteert zij vanaf komend seizoen het programma Adam Zkt Eva Vips. Elsinga begon haar carrière bij regionale omroep NH. Ze werkte ook bij Qmusic.

Jong talent
‘Ik krijg bij RTL heel erg de kans mijzelf te zijn en mijzelf te ontwikkelen, als tv-maker en als presentatrice’, laat het jonge talent, dat vorig jaar de Televizier Talent Award won, weten. ‘Ik voel mij thuis bij de energie die RTL uitstraalt. Ik heb in mijn presenteren een bepaalde vrolijkheid die ik heel erg associeer met het RTL-gevoel.’

Beeld: Edwin Smulders | (ANP)