Jandino deelt voor- en nafoto van zijn torso en het resultaat mag er wezen

Jandino Asporaat is aan het zwoegen en zweten geslagen in de sportschool. Na vier maanden, mag het resultaat er al wezen.

“Ik ben niet bang om van mezelf te houden, ik ben niet bang om aan mezelf te werken”, schrijft de presentator bij een voor- en nafoto van zijn torso op Instagram.

Sixpack
In februari liep Jandino nog rond met een buikje, maar in juni trotseert hij het strand met een sixpack en een borstkast waar je u tegen zegt. Maar wie mooi van buiten wil zijn, moet niet alleen fysiek maar ook mentaal aan de slag, aldus Jandino. “Dank gaat naar mijn trainer die mij helpt te snappen dat echte transformatie begint van binnen.”

Motivatie
Zijn volgers staan perplex van zijn ‘nieuwe’ lichaam binnen zo’n korte tijd. “Wat een resultaat in vier maanden, poeh hé!”, reageert iemand. En een ander: “Ik ben benieuwd naar de foto van 1 november.” Ook putten velen er motivatie uit. “Kijk, er is nog hoop voor mij”, klinkt het. En: “Ooit gaat het mij ook lukken.”

Ik ben niet bang om te falen. Ik ben niet bang om huilen Ik ben niet bang om te proberen Ik ben niet bang om opnieuw te beginnen Ik ben niet bang om onzeker te zijn Ik ben niet bang om niet perfect te zijn Ik ben niet bang om om te zeggen dat ik het soms niet weet. Ik ben niet bang om van mezelf te houden Ik ben niet bang om aan mezelf te werken Ik ben niet bang om te zeggen dat ik een Young King bent Ik ben niet bang om te zeggen dat ik de Wereld gaat veroveren. Dank gaat naar mijn trainer die mij helpt te snappen dat echte transformatie begint van binnen. @roberto__elan ? @rolfsanchez @roueverveer Broski's ik heb jullie foto's gezien en dit gaat niet meer over van elkaar winnen, maar veel dieper. Dit gaat over de strijd die we tegen ons zelf aan het voeren zijn en volgens mij zijn we allemaal aan het winnen. ?? #4MaandenGeleden #GetFitOrDie #YoungKings ❤?❤?❤ ? @michelklinkfotografie

A post shared by Jandino (@jandinoasporaat) on