Samantha ‘Barbie’ weer herenigd met kinderen

Samantha ‘Barbie’ de Jong is maar wat dankbaar dat ze haar kindjes afgelopen weekend weer in haar armen mocht sluiten. De kleine Milano was namelijk jarig en dat moest gevierd worden. En hoe zou zijn moeder daarbij kunnen ontbreken?

De blondine weet dan ook wel hoe je moet uitpakken. Er waren cupcakes, een taart en Samantha nam de kids mee naar een soort pretpark/speeltuin. Hoewel ze eerst Michael nog beschuldigde van medeplichtigheid aan haar zelfmoordpoging, ziet ‘Barbie’ nu ook in dat het stel haar niet tegen wil werken.

Ze schrijft dan ook: ‘Afgelopen weekend had ik na zo lange tijd eindelijk weer mijn 2 kindjes bij mij. Samen met z’n drieën waren we weer compleet! Lieverdjes, mijn droom is uitgekomen en ik heb hier heel hard voor moeten vechten. Mike en Naomi, jullie onwijs bedankt voor het vertrouwen na zo’n moeilijke tijd. ♥️♥️ Maar de kids en ik hebben een onwijs leuk weekend gehad.’