Toen de man naakt uit de douche kwam, zag zijn vrouw DIT! Na 2 seconden kon hij zijn relatie vaarwel zeggen!

De brief van deze bedrogen vrouw verspreidt zich als een lopend vuurtje over het internet. Deze woorden moeten zeer hard aangekomen zijn! Hieronder na de foto de tekst:

“Bedankt Jennifer

Om die bijtsporen op zijn borst achter te laten gisteravond.

Nee echt, bedankt! Je hebt geen idee voor welke nachtmerrie je mij en mijn kinderen behoed hebt.

Om je voor je diensten te belonen, bied ik je mijn echtgenoot aan om hem te houden. Als je je prijs zou aanvaarden, houd dan wel rekening met het volgende:

Je zult hem financieel moeten steunen. Ik zeg dit omdat we twee kinderen samen hebben (maar dat wist je) wat wil zeggen dat hij een aanzienlijk deel van zijn loon zal moeten afstaan om hen te steunen op de manier die ze verdienen. Gelieve ook te noteren dat ook ik alimentatie zal krijgen omdat hij me de voorbije elf jaar thuis heeft gehouden bij de kinderen. Dus vergeet zijn geld, schat, want het is van mij!

Je zult hem ook opnieuw moeten kleden. Nadat hij naakt uit de douche kwam en ik die bijtsporen zag, heb ik al zijn kledij verbrand, dus hij zal zowat naakt bij je thuis aankomen. Het goede is dat je hem zult kunnen kleden zoals je zelf wilt.
Je zult hem om de twee weken moeten missen. Deze tijd zal voorbehouden zijn om de kinderen te bezoeken. Omdat hij voor zijn vrienden altijd zegt dat je een domme, dronken geit bent, zullen deze bezoeken plaatsvinden in een neutrale zone, en dat om de veiligheid van mijn kinderen te garanderen.

Je zult geen normaal seksleven hebben. Op gisterenavond na misschien, moet ik je melden dat hij al vier jaar rugklachten heeft en dat daardoor zijn mannelijkheid niet meer werkt zoals het hoort. Trouwens, het kan niet genezen worden, want het gaat over zenuwschade, schat!

Ik zal hem NIET terugnemen. Hij heeft het helemaal verknoeid en ik was een goede vrouw voor hem. Hij heeft zijn kans helemaal verkeken.
Hij zal je voor alles de schuld geven. Met betraande ogen zei hij me dat jij zou gezegd hebben “Ik hoop dat je vrouw ze ziet”. Ik weet niet of je dat echt gezegd hebt, maar zo ja is je wens uitgekomen.

Dus bedankt Jennifer, de dronken, domme geit die bijtsporen achterliet op de borst van mijn man, bedankt om te laten inzien dat elf jaar huwelijk en twee kinderen blijkbaar niet de moeite waard waren.

HIJ IS HELEMAAL VAN JOU!”